Recruitment & HR Software

Recruitment Software

Emply’s Applicant Tracking System (ATS) onderscheidt zich door haar licentiemodel, flexibiliteit, automatisering, gebruiksvriendelijkheid en samenwerkingsmogelijkheden. Het biedt een ongelimiteerd aantal licenties gebaseerd op organisatiegrootte, wat organisaties in staat stelt om alle collega’s te betrekken bij het recruitmentproces. Met de flexibiliteit in de configuratie, vergelijkbaar met Lego, kunnen gebruikers formulieren, workflows, en rapportages zelf aanpassen. De automatiseringsfunctie neemt tijdrovende taken over, waardoor recruiters zich kunnen focussen op het selecteren van de beste kandidaten. Emply is méér dan alleen een uitstekend ATS en kan in hetzelfde SaaS-platform worden geïntegreerd met aanvullende modules zoals Onboarding, Feedback, Learning, en HR/Talent Management.

HR Software

Emply is dé oplossing voor organisaties die geloven in het verbinden van de gehele ‘employee journey’ en het optimaal benutten van hun menselijke kapitaal. Emply is een platform dat organisaties helpt bij het verbeteren van hun HR-processen en het ontwikkelen van talent. Het platform bestaat uit zes geïntegreerde modules die afzonderlijk kunnen worden aangeschaft en later kunnen worden geïntegreerd. Deze modules omvatten Emply Career, Emply Recruitment, Emply Onboarding, Emply Learning, Emply Feedback en Emply HR/Talent Management.

Recruitment Dashboards

Recruitment rapportages zijn essentieel voor inzicht in wervingsprocessen en resultaten. Ze sturen effectieve besluitvorming aan. Emply’s software biedt interactieve persoonlijke dashboards, standaard recruitment rapportages en maatwerk opties. TalentLead gaat verder en biedt, tegen een meerprijs, een op maat gemaakt Power BI recruitment dashboard in samenwerking met partners.

TMA

Talentdriven Recruitment

Talentdriven recruitment biedt TMA-assessments voor alle sollicitanten via Emply. Automatische matches worden gemaakt tussen kandidaat-competenties en vacature-eisen. Recruiters zien in één oogopslag welke sollicitanten het beste matchen met de vacature. De kosten van Talent Driven Recruitment worden alleen berekend over de uitgebreide rapportages en niet over alle assessments. Het proces is eerlijker, inclusiever en transparanter. Sollicitanten ontvangen tevens inzicht in hun talenten.

Whatsapp sollicitaties

Kandidaten kunnen nu solliciteren via Whatsapp, wat automatisch gegevens in het Emply Recruitment systeem oplevert. De integratie biedt voordelen zoals hogere conversies en een laagdrempelige sollicitatie-ervaring. Het vereist een licentie bij TalentLead en een Whatsapp business account voor de organisatie. Voordelen zijn onder andere conversieverhogende chatbots, GDPR-compliance en een 99% open ratio.

Whatsapp sollicitatie