Recruitment & HR Software

Recruitment Software

Emply’s ATS blinkt uit met zijn unieke licentiemodel, flexibiliteit en gebruiksgemak, waardoor onbeperkte betrokkenheid binnen het team mogelijk is, ongeacht de grootte van de organisatie. Het systeem, aanpasbaar als Lego, laat gebruikers toe om processen te personaliseren en automatiseert tijdrovende taken. Dit stelt recruiters in staat zich te concentreren op het vinden van topkandidaten. Bovendien integreert het ATS moeiteloos met modules voor Onboarding, Feedback, Leren, en HR/Talent Management binnen Emply’s SaaS-platform.

HR Software

Emply is dé oplossing voor organisaties die geloven in het verbinden van de gehele ‘employee journey’ en het optimaal benutten van hun menselijke kapitaal. Emply is een platform dat organisaties helpt bij het verbeteren van hun HR-processen en het ontwikkelen van talent. Het platform bestaat uit zes geïntegreerde modules die afzonderlijk kunnen worden aangeschaft en later kunnen worden geïntegreerd. Deze modules omvatten Emply Career, Emply Recruitment, Emply Onboarding, Emply Learning, Emply Feedback en Emply HR/Talent Management.

Datawarehouse & Dashboards

Recruitment-en HR rapportages zijn essentieel voor inzicht in wervingsprocessen en resultaten. Ze sturen effectieve HR-besluitvorming aan. Emply’s software biedt interactieve persoonlijke dashboards, standaard recruitment rapportages en maatwerk opties. TalentLead gaat verder en biedt, tegen een meerprijs, een op maat gemaakt Business Analytics dashboard in PowerBI of Qlik in samenwerking met partners.

Talent Driven Recruitment

Talent Driven Recruitment biedt TMA-assessments voor alle sollicitanten via Emply. Automatische matches worden gemaakt tussen kandidaat-competenties en vacature-eisen. Recruiters zien in één oogopslag welke sollicitanten het beste matchen met de vacature. De kosten van Talent Driven Recruitment worden alleen berekend over de uitgebreide rapportages en niet over alle assessments. Het proces is eerlijker, inclusiever en transparanter. Sollicitanten ontvangen tevens inzicht in hun talenten.

Whatsapp sollicitaties

Kandidaten kunnen nu solliciteren via Whatsapp, wat automatisch gegevens in het Emply Recruitment systeem oplevert. De integratie biedt voordelen zoals hogere conversies en een laagdrempelige sollicitatie-ervaring. Het vereist een licentie bij TalentLead en een Whatsapp business account voor de organisatie. Voordelen zijn onder andere conversieverhogende chatbots, GDPR-compliance en een 99% open ratio.

Whatsapp sollicitatie