HR Analytics Dashboard

Recruitment rapportages

Recruitment rapportages zijn essentieel voor inzicht in wervingsprocessen en resultaten. Ze sturen effectieve besluitvorming aan. Emply’s software biedt interactieve persoonlijke dashboards, standaard recruitment rapportages en maatwerk opties. TalentLead gaat verder en biedt, tegen een meerprijs, een op maat gemaakt Power BI HR Analytics Dashboard in samenwerking met partners.

Dashboard Emply

Persoonlijke dashboards

Emply biedt overzichtelijke, interactieve en real-time dashboards die kunnen worden aangepast met widgets. Gebruikers kunnen hun eigen dashboards aanpassen aan hun voorkeuren en krijgen inzicht in onboardingprocessen, taken, meetings, goedkeuringsprocessen, competenties, prestaties, learnings en mobiliteit van medewerkers. Met real-time gegevens hebben gebruikers altijd actuele inzichten en kunnen ze direct inspelen op kansen en uitdagingen.

Standaard recruitment rapportages

Emply biedt uitgebreide standaard recruitment rapportages, gebaseerd op best-practices en klantwensen. Voorbeelden zijn: Time-to-hire, aantal kandidaten per fase, kandidaatherkomst, conversieratio’s en doorlooptijden.

Rapportages - recruitment rapportages
Rapportages op maat

Rapportages op maat

Emply biedt naast standaard rapportages een gratis module voor gepersonaliseerde rapporten. Kies zelf datavelden en Emply toont relevante data. Creëer rapportages op basis van uw KPI’s, variërend van project- tot gebruikersgegevens. Bekijk in grafieken, tabellen en exporteer naar Excel. Alle data is real-time.

HR Analytics Dashboard

Samen met TalentLead heeft MaanC een PowerBI HR Analytics Dashboard ontworpen. Dit dashboard is speciaal voor grote organisaties, biedt real-time KPI-overzichten en is volledig aanpasbaar aan diverse variabelen. Het plug-and-play dashboard helpt om trends en bottlenecks in het wervingsproces te identificeren. Het PowerBI dashboard is tegen meerprijs bij gebruik van Emply Recruitment (ATS) aan te schaffen.

HR Analytics Dashboard - PowerBI