HR-oplossingen voor het vinden en ontwikkelen
van TalenT

TalentLead – exclusieve partner van Emply in de Benelux

Vind de beste baan voor jou

Dienstverband
full-time
tijdelijk met uitzicht op vast contract
Uren per week
40 uur per week
32 tot 40 uur per week
Opleidingsniveau
mbo
hbo

Onze Organisatie

TalentLead richt zich op het versterken van het menselijk kapitaal binnen organisaties door middel van kwalitatieve recruitment- en HR-oplossingen. TalentLead is de exclusieve partner van Emply, dat een SaaS-platform aanbiedt met modules voor ATS, onboarding, HR, talentmanagement, leren en feedback. TalentLead helpt organisaties om hun HR-doelstellingen te bereiken door de implementatie en optimalisatie van HR-software en processen, met een focus op het aantrekken, betrekken, ontwikkelen en behouden van talent.

Talentontwikkkeling

Bij TalentLead geloven we in groei en ontwikkeling. Als nieuwe medewerker krijg je toegang tot uitgebreide trainingen en leertrajecten. We stimuleren zelfontplooiing en bieden kansen om je vaardigheden binnen diverse HR- en technologiegebieden te versterken. Samenwerken met ervaren collega’s en toegang tot de nieuwste tools zorgen ervoor dat je continu kunt groeien. Jouw ontwikkeling staat centraal, zodat je met ons mee kunt bouwen aan de toekomst van HR.

Onze visie

“TalentLead streeft ernaar de arbeidsmarkt te transformeren tot een meer toegankelijke, eerlijke omgeving, waar kansen voor iedereen beschikbaar zijn. Onze missie is om talenten te matchen met de perfecte plek binnen organisaties, waardoor niet alleen het arbeidsgeluk van medewerkers toeneemt, maar organisaties ook succesvoller worden door een afname in misfits en uitval. We geloven in een toekomst waar elke professional zijn ware potentieel kan ontsluiten, ondersteund door innovatieve HR-oplossingen.”

Jouw Carriëremogelijkheden

 
Onze klanten

Job-alert

Meld je aan voor een job-alert en mis nooit meer een nieuwe vacature!
Talentlead
TalentLead Nesland 1 1382 MZ Weesp