HR Talent Management

Emply HR & Talent Management

Optimaliseer uw HR-processen met Emply’s HRIS-informatiesysteem, dat een complete, veilige en gebruiksvriendelijke oplossing biedt voor het beheren van HR-gegevens. Emply’s software ondersteunt flexibele formuliercreatie en geautomatiseerde processen, inclusief een talent management module die vrijwel alle HR-activiteiten ondersteunt, zoals tussentijdse- en eindejaarsbeoordelingen, bilaterale gesprekken, dossieropbouw en het vastleggen van jaarafspraken. Daarnaast biedt het systeem uitgebreide zoekmogelijkheden om direct de prestaties van talenten in uw organisatie te analyseren.

HR Core

Emply zorgt voor veilige en overzichtelijke opslag van personeelsinformatie, waarbij alle medewerkersdata AVG-conform en met specifieke bewaartermijnen worden bewaard, toegankelijk via strikt gedefinieerde gebruikersrechten. Personaliseer medewerkersprofielen en managementoverzichten met aanpasbare widgets. Emply HR Core centraliseert al uw data voor diepgaandere rapporten en analyses. Dit HRIS-systeem optimaliseert tijd voor HR-professionals door het verminderen van het beheer van spreadsheets.

Verlof-en verzuim

Emply biedt een compleet en intuïtief grafisch overzicht van het verlof en verzuim binnen de gehele organisatie. Met geavanceerde filter- en sorteeropties kun je eenvoudig precies de informatie volgen die je nodig hebt om diepgaande inzichten te krijgen in de details van het verlof en verzuim. Laat medewerkers afwezigheid en vakanties registreren in Emply en stuur de verlofverzoeken automatisch door naar relevante beslissers aan de hand van goedkeuringsprocessen die zijn afgestemd op je specifieke organisatie.

Self-service

Met self-service kunnen medewerkers zelf persoonlijke documenten en gegevens inzien en bijwerken, verlof aanvragen of afwezigheden melden. Goedkeuringsprocessen op maat zorgen voor een eenvoudige afhandeling van aanvragen en maken kostbare tijd en middelen vrij. Met behulp van rolgebonden rechten kan eenvoudig worden bepaald tot welke informatie de medewerkers toegang mogen hebben. Rechten kunnen worden verleend op basis van parameters zoals afdeling of functie tot zelfs op individueel niveau.

Talent Management

Ontdek het potentieel van uw organisatie door vaardigheden en competenties te beoordelen en deze in een 9-box grid te plaatsen. Met Emply kunt u de beoordelingscyclus automatiseren en kiezen voor driemaandelijkse, halfjaarlijkse of jaarlijkse cycli die automatisch elke stap van het proces activeren. Emply beheert alle stappen van de cyclus, van het verzenden van meldingen en herinneringen tot het plannen van interviews. Volg de ontwikkeling van uw medewerkers en bewaar feedback en interviewgegevens georganiseerd per medewerkerprofiel voor een efficiënte voortgangsbewaking.

Opleidingsbibliotheek

Learning & Development

Emply Learning biedt een uitgebreid Learning Management System (LMS) waarmee organisaties op maat gemaakte leeractiviteiten kunnen opzetten, zoals e-learning, webinars en klassikale trainingen. Gebruikers kunnen eenvoudig leerpaden en cursusmateriaal creëren, de voortgang van deelnemers realtime volgen en beheren, en trainingen aanpassen aan diverse leerstijlen. Het platform ondersteunt zowel de ontwikkeling van medewerkers als de reductie van opleidingskosten, terwijl het inzicht biedt in de effectiviteit van de trainingen door gedetailleerde rapportages.

Analytics, Dashboarding & Rapportages

Een persoonlijk dashboard in Emply toont kerncijfers, trends en taken, aanpasbaar via widgets voor toevoegen, verplaatsen, verwijderen en prioriteren. Standaard HR- en recruitmentrapportages zijn beschikbaar, naast aanpasbare managementrapportages door gewenste statistieken te selecteren. Data wordt visueel gepresenteerd in grafieken of tabellen, met opties voor Excel-export. Dit biedt real-time inzichten in het recruitmentproces, afgestemd op uw organisatiebehoeften.