Onboarding

Onboarding

Emply Onboarding stelt gebruikers in staat geautomatiseerde workflows op te zetten voor processen zoals pre-hiring en off-boarding. Hiermee worden taken zoals push-berichten versturen en nieuwe medewerkers verwelkomen geautomatiseerd. De workflow kan aangepast worden per functie. Zodra een kandidaat aangenomen is, garandeert Emply een betrouwbare onboarding.

Preboarding

Pre-boarding start 3-4 weken voor de startdatum en informeert nieuwkomers over verwachtingen, zoals dress-code en planning. Dit motiveert en stelt gerust. Intern moet alles klaar zijn, zoals een bureau en laptop. Met Emply wordt de voortgang automatisch gemonitord en ontvangt u alerts bij vertragingen.

Automatisering

Met ‘onboarding’ templates in Emply richt u eenvoudig een geautomatiseerd proces in. Na het aannemen van een kandidaat, kunt u hem met één klik in het onboardingproces plaatsen. Dit start een geautomatiseerde workflow voor acties als push-berichten en e-learning. De volgorde van stappen is aanpasbaar per functie.

Re-boarding

Emply’s SaaS-platform combineert onboarding, HR-administratie en een leermanagementsysteem met content editor. Het maakt gebruik van geautomatiseerde workflows voor een efficiënt proces. Naast het ondersteunen van nieuwe medewerkers, biedt het ook re-onboarding na lange afwezigheid zoals ziekte of sabbatical.

Onboarding & Feedback

Een effectief onboarding-proces maakt nieuwe medewerkers tot 75% sneller productief. Combineer de modules Emply Onboarding en Emply Feedback om de voortgang van nieuwe medewerkers via online evaluaties en scorekaarten te monitoren. Hiermee controleert u hun tevredenheid over het inwerkprogramma en kunt u tijdig aanpassingen maken.

Feedback
Leerbibliotheek

Onboarding & Learning

Emply’s technologie biedt een compleet learning management systeem om online lesmateriaal te maken en als e-learning cursussen op te slaan. Combineer de Onboarding en Learning modules voor online en on-site leeractiviteiten tijdens het onboardingsproces, inclusief video’s en informatie over kernwaarden. Inschrijving en deelname is gebruikersgestuurd.