Emply Learning

Emply Learning

Emply’s platform biedt een geïntegreerde LMS-tool waarmee organisaties op maat gemaakte kennisbibliotheken en trainingen kunnen opzetten. Hiermee zijn e-learning, webinars, fysieke trainingen en leerpaden mogelijk. Managers volgen real-time de voortgang van medewerkers en beheren leeractiviteiten met diverse handige tools.

Opleidingsbibliotheek
Leerbibliotheek

Verhoog de motivatie en werkplezier

Creëer een leeruniversum voor je medewerkers en stimuleer hun groei en ontwikkeling. Zorg voor meer welzijn, motivatie en binding, wat zowel de werknemers als de organisatie ten goede komt. Bespaar tijd met gestroomlijnde cursussen en leertrajecten en houd overzicht op materialen en goedkeuringsprocessen. Tegelijkertijd verlaag je de opleidingskosten van je bedrijf. Empower je team met Emply!

Maak je eigen e-Learning en opleidingsmateriaal

Presentaties, informatie over de organisatie, huisregels, dress-code en ander opleidingsmateriaal kan worden aangemaakt in de contenteditor binnen het learning management systeem van Emply. Dit kan in de vorm van een e-learning module inclusief een toets zijn of in de vorm van een interactieve presentatie die als online content in de vorm van HTML-pagina’s via het platform als leeractiviteit wordt aangeboden.

E-learning content editor
Leeractiviteiten aanmaken

Klassikale opleidingen

Fysieke leeractiviteiten zoals een klassikale training worden in het learning management systeem van Emply aangemaakt als ‘on-site leeractiviteit’. Hierbij is het mogelijk om tijdsloten en het aantal plaatsen in te stellen, zodat er bijvoorbeeld maar 8 deelnemers in de leeractiviteit mogen deelnemen. Het inschrijven op de leeractiviteit gebeurt door de eindgebruiker zelf o.b.v. open inschrijving. Deelneming kan worden beperkt door het instellen van toegangsrechten en het gebruik van registratievragen.

Leerpaden

Emply faciliteert vooraf opgestelde leertrajecten voor medewerkers, waarborgt kennisbeheersing en ondersteunt processen zoals pre- en onboarding. Het systeem verlaagt opleidingskosten, is aangepast aan diverse leerstijlen en bevordert medewerkerstevredenheid en productiviteit. Medewerkers worden efficiënt opgeleid, waarbij begrip en kennis centraal staan.

Leerpaden

Quiz of kennistoets

Het spelen van een quiz (met eindscore) kan via de contenteditor in het learning management deel van Emply worden ontwikkeld. Een van de contentelementen heet ‘Vragen’ waarmee u een quiz of een questionnaire kan ontwikkelen en kan aangeven met welke score een eindgebruiker ‘geslaagd’ is voor de toets of welke score hij heeft behaald op een quiz.

Rapportages Learning

Emply toont gedetailleerde informatie over leeractiviteiten, zoals deelnemers die de content hebben gevolgd en afgerond, degenen die zijn gezakt voor een toets, de tijdsbesteding aan de content en de datum van afronding. Contentbeheerders kunnen hiermee de consumptie en prestaties van de content volgen en verbeteringen doorvoeren op basis van feedback.

Learning deelnemers leeractiviteiten