Sollicitatieprocedure

Je sollicitatie

We hebben ervoor gezorgd dat het sollicitatieproces bij TalentLead, uiteraard met ondersteuning van het Emply recruitmentsysteem, zo efficiënt mogelijk is, waardoor het niet veel tijd in beslag neemt. We begrijpen dat solliciteren spannend kan zijn. Direct na je sollicitatie ontvang je een bevestiging en doen we ons uiterste best om je zo snel mogelijk te informeren over je geschiktheid voor de functie.

Solliciteren
Screening

Selectie

Na je sollicitatie zal ons recruitmentteam een eerste selectie maken. Als we mogelijkheden voor samenwerking zien en je voldoet aan het profiel, dan sturen we jouw CV door naar de betrokken afdeling of contactpersoon. Het kan zijn dat ons recruitmentteam contact met je opneemt voor een telefonisch interview, maar het is ook mogelijk dat je rechtstreeks benaderd wordt voor een vervolggesprek.

Kennismaken

We plannen samen een kennismakingsgesprek, waarin we jouw doelen en ervaring bespreken en informatie over de functie en TalentLead delen. Bij een wederzijds positief gevoel volgt een tweede gesprek en eventueel een assessment binnen ons talentontwikkelingsprogramma, gericht op persoonlijke groei.

Kennismaking
Aanbod + Contract

Aanbod

Als er een wederzijdse klik is, voorzien we je van een gedetailleerd overzicht van het salaris en de arbeidsvoorwaarden, waarover we uiteraard graag met je in gesprek gaan. Bij overeenstemming zullen we dit voorstel formaliseren in een contract. Na ontvangst van je ondertekende contract, starten we met het onboardingprogramma om elkaar nog beter te leren kennen. Welkom bij TalentLead!

Vacatures

Bekijk snel onze vacatures en kom TalentLead versterken!

vrouw solliciteert op vacature