Het Team

Jan Walter Rozema

Partner & Algemeen Directeur TalentLead
Jan Walter Rozema, oprichter en eigenaar van TalentLead sinds 2015, leidt het bedrijf als exclusieve partner van Emply. Met zijn expertise in sales en recruitment heeft hij TalentLead gepositioneerd als een sleutelspeler in de HR-branche. TalentLead biedt via Emply innovatieve oplossingen voor recruitment, onboarding en talentmanagement, en speelt een essentiële rol in het verbinden van organisaties met effectieve HR-strategieën.

Karikatuur JW
Jeroen Sentel

Jeroen Sentel

Operationeel Directeur en mede-oprichter TalentLead
Jeroen Sentel, mede-oprichter en Operationeel Directeur van TalentLead sinds 2015, heeft zijn sporen verdiend in webdevelopment en productmanagement, voornamelijk in de financiële en HR-sector. Zijn passie voor conceptontwikkeling en new business heeft significant bijgedragen aan de groei en innovatie binnen TalentLead.

Ravi Ramautar

Business Development Manager
Ravi Ramautar is een ervaren senior business-developer met expertise in business development, consultative-selling, software consulting, procurement, sourcing, en tendering. Hij heeft een bewezen trackrecord in het begeleiden van Europese aanbestedingen in het publieke domein, zorg- en kennisinstellingen. Ravi staat bekend om zijn visionaire, ambitieuze en resultaatgerichte aanpak, en zijn vermogen om complexe organisatievraagstukken terug te brengen naar eenvoud door het creëren van op maat gemaakte software-oplossingen.

Ravi Ramautar
Aysen Aslantas

Aysen Aslantas

Account Manager
Aysen Aslantas is een veelzijdige professional met uitgebreide ervaring in meerdere sectoren. Ze werkt momenteel als Account Manager bij TalentLead en heeft eerder de rol van Customer Success Manager bekleed. Aysen heeft ook ervaring als Managing Director bij Impact Outdoor en als National Account Manager bij Exterion Media NL. Ze is opgeleid in Communicatie Management & Advies en heeft aanvullende trainingen gevolgd in media planning en consultative selling. Ze spreekt meerdere talen, waaronder Turks en Nederlands op moedertaalniveau, en Engels op professioneel niveau.

Nienke Wielenga

Implementatieconsultant
Nienke Wielenga is een HR Tech Consultant met ervaring in recruitment en HR software implementaties. Ze werkte voorheen als Recruitment Consultant bij YoungCapital en Projectmanager bij VDM Model Management. Bij Q-logic vervulde ze de rol van Recruitment Officemanager. Nienke heeft een Master in Beleid Communicatie & Organisatie van de Vrije Universiteit Amsterdam en een Bachelor in Human Resource Management van Hogeschool Utrecht. Ze is vaardig in Nederlands en Engels, en heeft een SEU-certificering.

Nienke Wielenga
Joel Schaken

Joël Schaken

Implementatieconsultant
Joël Schaken is een Implementatieconsultant bij TalentLead met een brede ervaring in HR en recruitment. Hij werkte eerder als Recruitment Specialist bij Tzorg en als Zorgcoördinator. Hij was ook werkzaam bij Nasec, By Chess BV, G4S, Iron Mountain, en Crystal Trend Limited in diverse rollen. Joël heeft een achtergrond in Bedrijfseconomie van Hogeschool INHOLLAND en spreekt Nederlands en Engels. Hij heeft een veelzijdige carrière gehad in verschillende sectoren.

Dicky van Es

Product Support Specialist
Dicky van Es is een ervaren HR-professional met expertise in recruitment, klantenondersteuning en communicatie. Hij spreekt vloeiend Nederlands en Engels, en heeft beperkte kennis van het Duits. Sinds juli 2021 werkt hij als Product Support Specialist bij TalentLead, waar hij ondersteuning biedt en projecten beheert voor nieuwe en bestaande klanten. Eerder werkte hij als TA Recruiter bij Concentrix in Amsterdam en het Verenigd Koninkrijk, waar hij verantwoordelijk was voor het hele wervingsproces.

Dicky van Es
Tamara Brunt

Tamara Brunt

Customer Success Manager
Tamara Brunt is een klantgerichte professional met ervaring in verschillende rollen, waaronder Customer Success Manager bij TalentLead en Customer Support Medewerker. Ze heeft ook gewerkt als Steward bij Amsterdam ArenA en als Junior Travel Designer bij Thika Travel. Tamara heeft sterke vaardigheden in social media, event management en toerismemanagement. Ze spreekt vloeiend Nederlands en heeft basiskennis van Duits en Engels. Ze heeft een bachelor in Internationaal Toeristisch Management van Hogeschool TIO Utrecht.

Daniëlle van Zutphen

Administratief Medewerker
Daniëlle van Zutphen werkt sinds augustus 2023 bij TalentLead als Administratief Medewerker. Haar eerdere werkervaringen waren bij Talpa als Redacteur en Logger. Daarvoor was ze Administratief Medewerkster bij Atlas Jeugdhulp en Klantenservicemedewerker bij Brocacef. Daniëlle heeft een opleiding in Praktische Psychologie gevolgd bij NHA Cursussen en Opleidingen van december 2019 tot december 2021.

Danielle van Zutphen
Karikatuur Alec

Alec Willemstein

Implementatieconsultant
Alec Willemstein is een Implementatie Consultant in Recruitment & HR Software en woont in Amsterdam. Hij werkt sinds januari 2024 bij TalentLead en heeft eerder ervaring opgedaan als Software Consultant bij ChipSoft en als Partner Success Manager bij Channext. Bij Channext was hij verantwoordelijk voor het verbeteren van de digitale ervaring op hun platform en het ondersteunen van partners. Hij heeft een Bachelor of Applied Science in Bedrijfskunde MER van de Hogeschool van Amsterdam. Alec beschikt over analytisch denkvermogen, vaardigheden in training en ontwikkeling, en klantenondersteuning.

Céline Ringelink

Product Support Specialist

Céline Ringelink is sinds januari 2024 werkzaam bij TalentLead in customer support. Eerder werkte ze bij Foodticket als Customer Support Agent. Haar eerdere ervaring omvat een functie als Autospuiter bij Henri en Herman en bij ASW Autoschade Waddinxveen. Ze heeft een opleiding in Eerste Autospuiter en Koetswerkherstel gevolgd aan mboRijnland en een opleiding in Particuliere Beveiliging aan ROC TOP. Céline staat bekend om haar analytische denkvermogen, telefoonetiquette en communicatievaardigheden. Ze is gevestigd in Amsterdam, Noord-Holland, Nederland.

Karikatuur Celine
Pip

Pip

Cultuurbewaker
Pip, de kantoorhond van TalentLead, is het levende symbool van wat de organisatie vertegenwoordigt. Haar intelligentie en snelle leervermogen weerspiegelen de toewijding aan innovatie en groei van TalentLead. Haar energie en enthousiasme tonen de dynamische en proactieve aanpak van de organisatie. De vriendelijke en sociale houding van Pip symboliseert de open en collaboratieve bedrijfscultuur. Haar vele interesses en haar loyaliteit aan het team benadrukken de veelzijdigheid en toewijding van TalentLead aan haar klanten, missie en kernwaarden.