Emply Career

Emply Career

Emply biedt een gebruiksvriendelijke website editor om een professionele werken-bij website te creëren die aansluit bij uw organisatie. De site integreert met Emply’s ATS voor directe zichtbaarheid van vacatures, is makkelijk te onderhouden met standaard content elementen, en aanpasbaar aan uw huisstijl. Emply Career is kosteneffectief, verbetert uw employer branding en faciliteert mobiel solliciteren.

responsive webpagina's
Content elementen Emply Career

Huisstijl

Met Emply Career past u de stijl van uw werken-bij en sollicitatiepagina’s aan. Pas ontwerpen aan of laat ze op maat maken door websitebouwers die toegang hebben tot de editor. Ze bewerken stylesheets met bestaande HTML/CSS. Gebruik de content editor voor aangepaste code en huisstijlintegratie. Alle pagina’s zijn mobile-friendly.

Contentbeheer

Met de Career site editor van Emply kan de HR-afdeling onafhankelijk de ‘werken-bij’ website beheren. Uw team kan zonder hulp van buitenaf webpagina’s creëren, standaard contentelementen zoals ‘Vacatures’ en ‘Onze collega’s’ kiezen en hier content voor ontwikkelen. De ontwikkelde pagina’s zijn responsive, waardoor ze ook op mobiele apparaten goed functioneren.

Emply Career contentelementen
job alert via mail

Filteren en job-alert

Uw organisatie bepaalt hoe vacatures op de werken-bij site gesorteerd worden. Kandidaten kunnen vacatures zoeken en filteren op wensen. Ze kunnen zich ook inschrijven voor job-alerts via Emply Career en ontvangen meldingen bij passende vacatures.

Voordelen Emply Career

Creëer eenvoudig een professionele ‘werken-bij’ website, promoot uw organisatie positief, maak direct contact met kandidaten, vereenvoudig HR-taken, verhoog conversies en presenteer alle vacatures overzichtelijk. Gecreëerde pagina’s zijn responsive en dus mobielvriendelijk. Emply Career biedt het gemak van plug & play met de uitstraling van een werken-bij website op maat!

Emply Career - Voordelen