Over TalentLead

TalentLead

Prodesse B.V., opgericht in 2015 door Jan Walter Rozema en Jeroen Sentel, is de exclusieve Benelux-partner van Emply International ApS. Met exclusieve rechten voor de verkoop van Emply’s producten, biedt Prodesse, handelend onder TalentLead, hoogwaardige HR- en recruitmentoplossingen aan profit en non-profit organisaties. TalentLead staat in de Benelux bekend om kwaliteit, efficiëntie en betrouwbaarheid, en dient een groeiend klantenbestand, inclusief overheid en private sectoren.

Kantoor Nesland
Kantoor Emply

Emply International ApS

Emply International ApS, opgericht in 2010 in Kopenhagen, ontwikkelde een SaaS-platform voor HR-professionals, aangepast aan uiteenlopende bedrijfsbehoeften, ongeacht sector of grootte. Met ondersteuning voor meer dan 16 talen, is Emply actief in meer dan 50 landen. Als SaaS-provider biedt Emply alles van softwarebediening en ondersteuning tot consultatie en training, voortdurend vernieuwend om te voldoen aan klantvereisten en wetgeving. Emply’s diensten, gehost in Denemarken, bedienen zowel private als overheidsinstellingen, met ondersteuning van CibiCom en Stack voor housing, elektriciteit, internettoegang en back-upoplossingen.

Lessor & Paychex

In januari 2021 werd Emply overgenomen door Lessor Group, een marktleidende aanbieder van softwareoplossingen voor salarisadministratie, HCM, tijdregistratie en personeelsbeheer voor zowel kleine als grote bedrijven in Denemarken en Duitsland. Vandaag de dag hebben ze 180 medewerkers en profiteren meer dan 65.000 bedrijven van één of meerdere oplossingen van Lessor.

In 2018 werd Lessor Group overgenomen door Paychex, Inc., een vooraanstaande leverancier van geïntegreerde HCM-oplossingen voor de Amerikaanse markt.

Emply, Lessor & Paychex