Emply Recruitment

Emply Recruitment (ATS)

Ontdek Emply Recruitment: het ultieme ATS-systeem dat topkandidaten binnen handbereik brengt. Verrijk uw recruitment met geautomatiseerde workflows, naadloze integraties en gebruiksvriendelijke tools. Publiceer uw vacature met één klik op diverse mediakanalen, filter en beoordeel kandidaten en garandeer een naadloze kandidaatervaring. Optimaliseer cross-departementale samenwerking en zorg voor een AVG-proof proces. Met de recruitment software van Emply trekt u moeiteloos het beste talent aan!

Recruitment-kandidaatoverzicht
Sollicitatieproces op maat

Vacatures aanmaken

Emply Recruitment maakt het mogelijk om een proces op maat voor elke vacature in te richten door verschillende workflows te creëren, afhankelijk van de functie of afdeling waarvoor u zoekt. Richt de processtappen op maat in, zodat het past bij de specifieke behoeften of vereisten voor deze vacature. Met vacaturetemplates en eenvoudig aanpasbare goedkeuringsprocessen wordt het starten van een vacature een moeiteloos proces.

Vacatures publiceren

Selecteer de meest geschikte vacaturesites en sociale media en creëer een jobmarketing campagne voor uw vacature. Bekijk de best presterende media en publiceer uw vacature op elk mediakanaal met één enkele klik voor een snelle en efficiënte workflow om de juiste doelgroep voor uw vacature te bereiken.

Media module Emply
Dashboards

Meten effectiviteit campagnes

Met analytisch inzicht per vacature zijn uw medewerkers in staat om de respons, het aantal sollicitaties, de conversiepercentages en de best presterende mediakanalen te blijven monitoren en bij te sturen op hoe de vacature presteert. Zo worden extra inspanning en budget alleen besteed waar het nodig is.

Sollicitatieproces op maat

Kandidaten kunnen eenvoudig solliciteren met gebruik van hun LinkedIn-profiel. CV en brief zijn eenvoudig te uploaden op alle gangbare devices, zoals laptop en tablet. Emply maakt het gefaseerd solliciteren in 2 of 3 stappen zelfs mogelijk, waarbij u conversieverlies voorkomt. Het sollicitatieformulier kan per vacature op maat ingericht worden, zodat exact die informatie verkregen wordt, die u nodig heeft voor de beoordeling van een kandidaat.

vrouw solliciteert op vacature
responsive webpagina's

Candidate experience

Emply zorgt voor een fantastische candidate experience. De kandidaat krijgt visueel aantrekkelijke online pagina’s onder ogen voor de vacatureadvertentie en de sollicitatie. De pagina’s worden voorzien van het logo, beeldmateriaal en de huisstijl van uw organisatie. De kandidaten die naar een volgende workflowstap/ status worden gezet kunnen via mail of SMS hiervan op de hoogte worden gesteld, zelfs volledig geautomatiseerd. Zo blijven ze op de hoogte wanneer ze door de workflow worden gemanaged en ontvangen zij meldingen van positieve stappen in het recruitmentproces.

Vacatures managen

Ontdek Emply: jouw ultieme platform voor vacaturebeheer. Navigeer eenvoudig door actieve en gearchiveerde vacatures, verrijkt met detailinformatie en gesorteerd naar jouw voorkeur. Blijf pro-actief geïnformeerd over publicatiestatus en goedkeuringsprocessen en krijg inzicht in de sollicitatiepipeline. Emply maakt jouw zoektocht naar het ideale talent overzichtelijk en efficiënt. Beleef een op maat gemaakte ervaring, geoptimaliseerd voor jouw unieke behoeften!

TMA assessments

Talentdriven recruitment

Stap af van de beperkingen van cv-gericht werven met TalentLead’s Talentdriven recruitment! Ontdek het ware potentieel van kandidaten door dieper te kijken dan papieren kwalificaties en ervaar een revolutie in talentwerving. We combineren Emply’s innovatieve ATS met de diepgaande TMA-methode voor een holistisch beeld van ieders unieke vaardigheden en motivaties. Onthul verborgen talenten, waarborg een culturele fit en accelereer jouw recruitmentproces. Ga voorbij het cv, ontgrendel het échte talent!

Screenen & Beoordelen

Emply transformeert uw wervingsproces! Kies de topkandidaten met geavanceerde beoordelingstools zoals automatische screening, video sollicitaties en scorekaarten. Communiceer en overleg eenvoudig via chat en visualiseer beoordelingen met spider charts. Met Emply heeft u altijd helder zicht op de best passende kandidaten voor uw vacature. Ontdek het nu!

Recruitment-kandidaatoverzicht

Kandidaten managen

Beheer sollicitanten moeiteloos en efficiënt! Emply toont kandidaten overzichtelijk per stap in het worklfowproces, in lijst of tegelvorm. Optimaliseer uw recruitment met gestroomlijnde workflowstappen, uitgebreide screening, teambeoordelingen en handige bulkacties. Elk kandidaatprofiel bevat alle essentiële details, inclusief reistijden via Google Maps. Kies de topkandidaat met gemak!

Communicatie en interviews

Communicatie met kandidaten loopt via e-mail of SMS, eventueel met verzending van berichten op een gepland moment. Met de datumprikker in Emply en een Outlook-integratie voor een check op de beschikbaarheid in agenda’s, biedt u eenvoudig meerdere tijdsloten aan en plant de kandidaat zijn/haar eigen gesprek op het meest geschikte moment. Alle verstuurde berichten worden opgeslagen en zijn inzichtelijk in de map ‘Berichten’ op het dossier van de kandidaat.

schedule interviews

Analytics, Dashboarding & Rapportages

Een persoonlijk dashboard biedt een overzicht van de belangrijkste cijfers, trends, taken en andere informatie. In de rapportagemodule worden standaard recruitment en HR-rapportages aangeboden. Daarnaast is het mogelijk om management rapportages op maat te maken door de gewenste statistieken te genereren.