Employer Branding & Werken-bij websites

Employer Branding

Onderzoek heeft aangetoond dat organisaties met een sterk werkgeversmerk beter in staat zijn om de juiste talenten aan te trekken en te behouden. Kortom, investeren in het imago van de organisatie loont. Employer branding draagt direct bij aan de groei en succes van de organisatie. TalentLead helpt u om uw employer brand uit te dragen met een moderne en responsive werken-bij site dat het merk en waarden van de organisatie toont, terwijl gekwalificeerde kandidaten op de hoogte worden gebracht via effectieve jobmarketing campagnes. TalentLead biedt u een premium en een budget variant voor het ontwikkelen van uw werken-bij website.

Job Marketing

Job Marketing

TalentLead biedt een allesomvattende oplossing voor job marketing, waarbij gebruik wordt gemaakt van een geoptimaliseerde mediamix en hoge inkoopkortingen voor vacaturemedia. Het Job Marketing Portal biedt gratis advies en toegang tot doelgroep- en performancedata van meer dan 2.600 sites, gebaseerd op uitgebreide historische gegevens. De portal helpt bij het identificeren van de beste strategieën om de ideale kandidaat aan te trekken en biedt ook tools voor het optimaliseren van vacaturecontent.

Emply Career (budget)

Een werken-bij website met Emply Career versterkt employer branding en past in de digitale strategie. TalentLead creëert moderne sites binnen Emply. Recruiters passen met drag-and-drop de site aan, waardoor organisaties zich onderscheiden. Emply-sites zijn mobile-friendly en bieden een voordelig alternatief voor dure maatwerkoplossingen.

Wordpress

Wordpress (premium)

Ligt uw voorkeur bij een premium werken-bij website, die ongeacht uw ATS-omgeving in de toekomst gebruikt kan worden? Een werken-bij website gebouwd in WordPress biedt u onbegrensde flexibiliteit: bouw en pas aan op maat, implementeer uitgebreide functionaliteiten zoals blogs, nieuwsberichtenpagina’s, fora en SEO-optimalisatietools. In tegenstelling tot beperktere SaaS-oplossingen, zoals Emply Career, biedt WordPress een dynamische, SEO-vriendelijke en volledig aanpasbare omgeving. Kies voor vrijheid, kies voor WordPress via TalentLead!