Facts & Figures

Geschiedenis

Opgericht in 2015 door Jan Walter Rozema en Jeroen Sentel, richt Prodesse B.V., nu bekend als TalentLead, zich op de verkoop, implementatie en ondersteuning van Emply’s portfolio in de Benelux. Gevestigd in Weesp, Nederland, telt het team ongeveer 12 mensen.

Groen

TalentLead bevordert duurzaamheid en vermindert de milieu-impact via hun CSR-beleid, door te investeren in Nic&Mic dat flip-flops omzet in kunst en banen schept in ontwikkelingslanden, en door video-interviews in hun ATS te gebruiken, wat CO2 en reiskosten snijdt.

Cultuur & Uitjes

TalentLead omarmt “work hard, play hard” met fantastische uitjes: sloepvaren op de Vecht, gezellige kerstdiners, karten, jeu de boules competities en avonturen zoals attractieparken of een ‘prison-break’ ervaring.

Kom ons team nu versterken en kies voor groei

Onze Emply-klanten bereiken uitstekende resultaten!

0K
Gebruikers
0K
Kandidaten
0K
Vacatures
0%
Klantbehoud

Meer over Emply

TalentLead staat vooral bekend om haar exclusieve samenwerking met Emply. Benieuwd naar Emply’s software, inclusief de user-interface en oplossingen die het biedt? Wil je weten waarom Emply zo geliefd is in de BeNeLux? Vind antwoorden op deze vragen en meer op onze TalentLead website. Ontdek Emply’s mogelijkheden en zie of jij deel wilt uitmaken van ons team dat Emply’s SaaS-software verkoopt, implementeert, en support biedt in de BeNeLux.

98%

Klantbehoud

100%

Succesvolle implementaties

95%

Klanttevredenheid

45k+

Nieuwe gebruikers p/j

Portfolio

TalentLead fungeert als jouw alles-in-één business partner. Dit houdt in dat we, naast Emply’s portfolio, diverse andere oplossingen aanbieden om HR- en recruitmentprocessen van klanten te verbeteren. Benieuwd naar ons volledige aanbod van producten en diensten? Neem een kijkje in het onderstaande overzicht en ontdek hoe je in jouw toekomstige rol bij kunt dragen aan deze of nieuwe oplossingen voor onze klanten.

Job Marketing

Job Marketing bij TalentLead omvat het opzetten van vacaturecampagnes, optimalisatie van vacaturecontent en gebruik van performancedata van meer dan 2.600 job sites.

Emply Career

Emply Career is een website-editor voor het creëren van professionele, merkgeoriënteerde werken-bij websites geïntegreerd met Emply ATS.

Werken-bij website WordPress

Onbeperkte flexibiliteit, uitgebreide functionaliteiten (blogs, nieuws, forums) en SEO-vriendelijke werken-bij website op maat met WordPress.

WCAG Plug-In

WCAG-plug-in verbetert toegankelijkheid, biedt aanpassingen, ondersteunt schermlezers, toetsenbordnavigatie, en voldoet aan WCAG 2.1.

Cookie Yes Banner

CookieYes zorgt voor realtime inzicht in toestemmingen, eenvoudige integratie, AVG-compliantie en ondersteunt aangepaste banners.

Talent Driven Recruitment

Talent gedreven recruitment: gratis TMA-assessments, automatische matches tussen kandidaat-competenties en vacature-eisen, eerlijker, inclusiever, transparanter proces.

Emply Recruitment

Emply Recruitment (ATS) biedt gebruiksvriendelijke, flexibele recruitmentsoftware voor het stroomlijnen van wervingsprocessen en het opbouwen van talentpools.

Whatsapp sollicitaties

WhatsApp sollicitaties: automatische gegevens in Emply Recruitment, hogere conversies, laagdrempelige ervaring.

Emply Onboarding

Emply Onboarding stroomlijnt en automatiseert pre-, on- en offboarding processen met een aanpasbaar portaal voor betere samenwerking en communicatie.

Emply Feedback

Emply Feedback: creëer enquêtes, verzamel feedback over wervings- en onboardingprocessen, en ontwikkel talent met rapportages.

Emply HR / Talent Management

Emply HR/Talent Management: geïntegreerd platform en optimaliseert HR-processen, talentontwikkeling, evaluaties, prestatiebeoordelingen en doelen stellen.

HR Analytics Dashboard

PowerBI HR Analytics Dashboard: real-time KPI’s, aanpasbaar en biedt inzicht in recruitmentprocessen.

Customer Service Pakketten

TalentLead biedt klantenservicepakketten met email, telefonische ondersteuning, prioriteitsondersteuning en technische hulp.

Integraties

TalentLead biedt XML-koppelingen, API-integraties, Single-Sign-On, Outlook-agenda-integratie en integraties met VonQ, Brockmeyer en Mimir.

Emply Learning

Emply Learning: geïntegreerd LMS met op maat gemaakte kennisbibliotheken, e-learning, webinars, fysieke trainingen en leertrajecten voor organisaties.

Team up!

Wil je deelnemen aan een avontuur waar jouw succes ons succes wordt? Bij TalentLead waarderen we teamwork en diversiteit. Ons team bestaat uit unieke persoonlijkheden, talenten en dromen, alle gericht op gemeenschappelijk succes. We zijn meer dan collega’s; we zijn vrienden en partners in jouw succesverhaal. Bij ons is je toekomst een gezamenlijk project. Kom bij ons, want samen bereiken we meer!

TalentLead gevestigd aan Nesland 1a Weesp

Jouw werkplek

Bij TalentLead is jouw werkplek echt iets speciaals; direct aan de rivier de Vecht, waar het uitzicht alleen al zorgt voor een berg aan inspiratie. We hebben alles ingericht zodat je vanuit bijna elke hoek van dat prachtige water kunt genieten. Denk aan gezellige zithoekjes en natuurlijk moderne werkplekken met de nieuwste apparatuur. Bij ons mix je werk met ontspanning op een plek die voelt als een tweede thuis. Werken bij TalentLead? Dat is werken met een uitzicht dat nooit verveelt!