HR tech-Consultancy & Implementatie

HR-Tech Consultancy

TalentLead biedt met haar HR-Tech specialisten geavanceerde oplossingen voor organisaties. Door digitalisering en optimalisatie van HR-processen zorgen zij voor efficiëntere werving, betere talentmatches en gestroomlijnde HR-operaties. Hun expertise versterkt de personeelsstrategie en draagt bij aan groei en concurrentievermogen. TalentLead is een must-have businesspartner voor moderne organisaties.

Overleg
Implementatie

Implementaties

TalentLead zet zich in voor een naadloze software-implementatie, waarbij uw organisatie optimaal profiteert van alle functies. Door de inzet van gespecialiseerde en ervaren consultants garanderen wij technische en functionele expertise. Met een op maat gemaakte benadering, ondersteuning bij configuratie en continue communicatie, streven we naar minimale verstoring en maximale efficiëntie, waarbij uw recruitmentdoelstellingen centraal staan.

Interactieve workshops

TalentLead’s interactieve workshops waarborgen een efficiënte implementatie van Emply. De methodische aanpak combineert theorie met praktijk, waarbij deelnemers hands-on ervaring opdoen. Door diversiteit in functies wordt brede kennisoverdracht gewaarborgd. De opdrachtgever heeft inspraak, en met de expertise van de consultant worden best-practices en ervaringen geïntegreerd voor een optimale configuratie.

Workshop
integrations

Integraties

Ontdek de kracht van onze naadloze integraties! Wij bieden XML-koppelingen voor platforms zoals Indeed en geavanceerde API-integraties voor  het koppelen van Emply met werken-bij websites. Ervaar het gemak van Single-Sign-On en Outlook-agenda integratie via Azure AD. Voor koppelingen met job boards raden we samenwerking met Brockmeyer aan voor ad hoc aankopen en Mimir voor abonnementen. Voor integraties met andere applicaties zoals SAP, AFAS, en diverse HR-systemen, bieden we maatwerkoplossingen via onze partner OrangeMason, gebruikmakend van Emply’s API.