Job Marketing

Job Marketing

TalentLead helpt u bij het opzetten van vacaturecampagnes om de juiste talenten te bereiken. Met een optimale mediamix van vacaturesites en sociale media zetten we een job marketing strategie op waarmee de doelgroep voor uw vacatures wordt bereikt. Bij de aanschaf van vacaturemedia kan er worden geprofiteerd van hoge inkoopkortingen, waardoor mediabudget wordt bespaard.

hand-holding-smartphone-social-media-concept
Media module Emply

Gratis media advies voor uw vacature

Gratis wervingsadvies via ons Job Marketing Portal! Publiceer uw vacature direct vanuit uw Emply recruitment systeem voor direct online advies voor uw vacaturecampagne. Ons algoritme geeft de optimale mix van vacaturesites, jobboards, social media en CPC campagnes. Vind de beste respons tegen minimale kosten!

Doelgroepdata

Intelligence Group’s doelgroepdata biedt inzicht in de wervingsdruk en concurrentie voor jouw vacature. Het helpt bij het identificeren van de beste strategie om jouw ideale kandidaat aan te trekken, door de verhouding tussen actieve, latente en niet-actieve werkzoekenden te analyseren en jouw campagne dienovereenkomstig aan te passen.

Doelgroep data
Performance Data

Performancedata

Krijg toegang tot de performancedata van 2.600+ (job)sites. Ontdek welke kanalen optimaal zijn voor jouw vacature via de Jobmarketing Portal, gebaseerd op 100.000 eerdere campagnes. Haal het meeste uit je wervingsactie met ons advies.

Content optimalisatie

Optimaliseer jouw vacaturecontent via de portal met top specialisten of gebruik gratis de vacatureverbeteraar. Voer je tekst in en ontvang suggesties gebaseerd op push- en pullfactoren om de perfecte kandidaat te verleiden tot solliciteren.

Content optimalisatie

Zet de stap naar effectieve Job Marketing!

Het Jobmarketing Portal van TalentLead is de meest complete data recruitment-tool van Europa en biedt u toegang tot alles wat u nodig heeft voor een optimale recruitmentcampagne. Boek nu een VRIJBLIJVENDE DEMO !

  • Effectieve Job marketing: Met onze performancedata bent u altijd op de hoogte van welke kanalen het beste presteren voor uw vacature. Plus, u hoeft zich niet bezig te houden met de tijdrovende klus van vacatureteksten optimaliseren.

  • Inkoopvoordeel: De plaatsingen op recruitment mediakanalen worden in bulk ingekocht. Hierdoor profiteert u mee van hoge inkoopkortingen en is de besparing op media-uitgaven aanzienlijk.

  • Tijdsbesparing: Met het Job marketing portal plaatst u uw vacature geautomatiseerd op de beste kanalen; u hoeft nooit meer uw vacature handmatig op een job board te plaatsen.

  • Gedetailleerd inzicht in de prestaties van elke campagne: U krijgt altijd actuele prestatie-inzichten van uw campagnes en eenvoudige rapportagefuncties om de voortgang te delen.

  • Gratis implementatie: TalentLead verzorgt als onderdeel van het concept de integratie tussen het recruitment systeem Emply en het Job Marketing Portal volledig gratis.