Job Marketing

Job Marketing

TalentLead helpt u bij het opzetten van vacaturecampagnes om de juiste talenten te bereiken. Met een optimale mediamix van vacaturesites en sociale media zetten we een job marketing strategie op waarmee de doelgroep voor uw vacatures wordt bereikt. Bij de aanschaf van vacaturemedia kan er worden geprofiteerd van hoge inkoopkortingen, waardoor mediabudget wordt bespaard.

hand-holding-smartphone-social-media-concept
Media module Emply

Gratis media advies voor uw vacature

Gratis wervingsadvies via ons Job Marketing Portal! Publiceer uw vacature direct vanuit uw Emply recruitment systeem voor direct online advies voor uw vacaturecampagne. Ons algoritme geeft de optimale mix van vacaturesites, jobboards, social media en CPC campagnes. Vind de beste respons tegen minimale kosten!

Doelgroepdata

Intelligence Group’s doelgroepdata biedt inzicht in de wervingsdruk en concurrentie voor jouw vacature. Het helpt bij het identificeren van de beste strategie om jouw ideale kandidaat aan te trekken, door de verhouding tussen actieve, latente en niet-actieve werkzoekenden te analyseren en jouw campagne dienovereenkomstig aan te passen.

Doelgroep data
Performance Data

Performancedata

Krijg toegang tot de performancedata van 2.600+ (job)sites. Ontdek welke kanalen optimaal zijn voor jouw vacature via de Jobmarketing Portal, gebaseerd op 100.000 eerdere campagnes. Haal het meeste uit je wervingsactie met ons advies.

Content optimalisatie

Optimaliseer jouw vacaturecontent via de portal met top specialisten of gebruik gratis de vacatureverbeteraar. Voer je tekst in en ontvang suggesties gebaseerd op push- en pullfactoren om de perfecte kandidaat te verleiden tot solliciteren.

Content optimalisatie