Integraties

Integraties met applicaties

Emply biedt een stand-alone oplossing met een gratis API voor integratie met andere IT-systemen. De REST API, met HTTPS-beveiliging en JSON-formats, faciliteert datatransfer. Voor koppelingen tussen Emply’s API en andere apps werken we vaak met integratiepartners.

integrations

API & Exports

Emply’s open API, gebaseerd op REST, JSON en XML, faciliteert integraties met websites, apps en systemen. Emply staat export toe in PDF via JSON en in CSV en XML via beveiligde FTP.

Single-Sign-On

Binnen uw Emply-licentie is single-sign-on (SSO) en helpdocumentatie kosteloos. Met Emply SSO loggen gebruikers automatisch in als ze al bij een andere applicatie zijn ingelogd, vooral bij AD(FS) gebruik. We ondersteunen SAML 2.0.

responsive webpagina's

Integratie Website

Als een organisatie haar werkenbij-website behoudt, kan gratis de Get Vacancies API van Emply benutten. Deze stelt websitebouwers in staat Emply-vacatures in de bestaande site te integreren.

Integratie mediakanalen

TalentLead biedt een kosteloze koppeling voor alle job boards via RSS of XML. Het ATS van Emply ondersteunt integraties met jobmarketing firma’s als VonQ, Brockmeyer en Mimir.

Media module Emply
schedule interviews

Outlook-integratie Agenda

Emply synchroniseert moeiteloos met Azure en Office365-agenda’s. Afspraken in Emply verschijnen in Outlook. Bovendien kunt u collega-interviewers’ beschikbaarheid bekijken en interviews plannen wanneer iedereen vrij is.

Mailen met @uworganisatie.nl

Om e-mails te verzenden via @uworganisatie.nl, moeten DKIM en SPF records aan de DNS van domein@uworganisatie.nl toegevoegd worden. Gewoonlijk is dit een simpele taak voor de IT-afdeling die verantwoordelijk is voor het beheer van domein@uworganisatie.nl.