Sales bij TalentLead

Waarom?

Binnen de Sales afdeling van TalentLead draait alles om het adviseren van klanten, het nauwkeurig beantwoorden van RFP’s, en het begeleiden van klanten bij hun inkoopprocessen. We hanteren een consultatieve verkoopbenadering, gericht op het bouwen van duurzame relaties en het bieden van op maat gemaakte oplossingen. Sluit je aan bij ons team en maak het verschil in de wereld van HR door onze klanten te helpen excelleren.

vrouw solliciteert op vacature

Hoe?

Bij TalentLead benaderen we Sales met een consultatieve aanpak, waarbij diepgaande kennis van onze HR-oplossingen en marktinzichten centraal staan. Ons proces begint met het zorgvuldig luisteren naar en analyseren van de behoeften van klanten, gevolgd door het opstellen en presenteren van gepersonaliseerde voorstellen. We werken nauw samen met onze klanten tijdens het gehele inkoopproces, van eerste contact tot aan de implementatie, om zeker te stellen dat onze oplossingen hun doelstellingen ondersteunen en overtreffen.

Wat?

De Sales afdeling van TalentLead focust op het verkopen van geavanceerde HR-oplossingen en -diensten, waaronder recruitment, onboarding, performance management, learning management, en employee engagement platformen. Wij bieden klanten een compleet assortiment aan tools en diensten aan die nodig zijn voor het optimaliseren van hun human capital management, van het aantrekken van talent tot het ontwikkelen en behouden ervan, ondersteund door de laatste technologische innovaties in HR-software.

Sales