20 oktober, 2022|Algemeen, Recruitment & HR-Software|2 min|
TalentLead gevestigd aan Nesland 1a Weesp

TalentLead

Prodesse B.V., opgericht door Jan Walter Rozema en Jeroen Sentel en HR Tech consultancy bedrijf HCO Group B.V., opgericht door Marjolijn Bos, bundelen hun krachten en gaan samen verder.

Prodesse, in de markt bekend als Emply Benelux, zorgt er met een team van vakkundige professionals in HR Tech en Recruitment voor dat de software van Emply optimale ondersteuning biedt voor complexe recruitment- en HR-processen. Klanten variëren van sterk groeiende MKB-bedrijven tot rijksoverheden en ministeries. Daarnaast is Emply sterk vertegenwoordigd in de gezondheidszorg.

HCO Group bewees zich de afgelopen jaren zowel in het bedrijfsleven als bij rijksoverheden en ministeries onder de naam TalentLead als HR Tech partner en consultant in recruitment procesoptimalisatie.

TalentLead is ook de naam waaronder beide bedrijven hun gezamenlijke diensten gaan aanbieden. Prodesse positioneert zich hiermee breder dan exclusief Benelux-vertegenwoordiger van Emply International.

Waarom deze samensmelting?

Jan Walter Rozema: “Een samensmelting lag voor de hand, omdat beide bedrijven al langer zeer succesvol samenwerken, onder meer voor de Rijksoverheid en vele zorginstellingen. Samen vormen we een krachtige combinatie, waarmee we onze klanten zowel nu als in de toekomst nog beter kunnen bedienen.”

Jeroen Sentel vult aan: “Beide partijen gaan verder onder de naam TalentLead met dezelfde personele bezetting. Dit betekent dat er geen veranderingen plaatsvinden voor wat betreft de vaste aanspreekpunten van onze klanten. Beide organisaties opereren in eerste instantie afzonderlijk. Op termijn vindt er een algehele integratie in de bedrijfsvoering plaats. TalentLead blijft natuurlijk ook de vertrouwde partner voor alle Emply-gerelateerde zaken.”

“Ook de klanten van HCO Group worden door de samensmelting nog beter geholpen op zowel technisch IT-vlak, als op het gebied van inrichting van HR-processen”, vertelt Marjolijn Bos. “Een goede inrichting van de software is cruciaal voor het stroomlijnen van processen. De HR-software zelf is een middel. De inrichting en het gebruik ervan bepalen de efficiencyslag die organisaties kunnen maken. We begeleiden onze klanten naar een optimale inzet van deze software, zodat gestelde doelen worden bereikt.”