API & Exports

API & Exports De open API van Emply biedt een flexibel platform om te integreren met websites, apps en andere systemen. Deze API is gebaseerd op open standaarden, REST, JSON en XML. Emply ondersteunt het exporteren van PDF via JSON-pakket of CSV en XML via een beveiligde FTP.

  • Social Share:
Single-Sign-On

Single-Sign-On U kunt gratis gebruik maken van single-sign-on (SSO) in Emply binnen uw licentie. Ook de helpdocumentatie is gratis te gebruiken. Door Emply SSO te gebruiken, kunt u ervoor zorgen dat gebruikers, die al zijn ingelogd bij applicatie A, om ook automatisch ingelogd te zijn in Emply. Dit wordt meestal uitgevoerd als uw organisatie werkt […]

  • Social Share:
Integraties met applicaties

Integraties met applicaties Emply is een stand-alone oplossing en u kunt onze gratis API- functionaliteit en documentatie gebruiken om een integratie te ontwikkelen tussen uw Emply-platform en andere IT-systemen die u in uw organisatie heeft. De Emply API is een REST API waarmee u toegang hebt tot gegevens en data heen en weer kunt sturen […]

  • Social Share:
Integratie website

Integratie website In het geval dat een organisatie haar eigen werkenbij-website wil blijven gebruiken, kan er gratis gebruik worden gemaakt van de Get Vacancies API van Emply, die door de websitebouwer gebruikt wordt om de vacatures uit Emply in de huidige website te laden.

  • Social Share:
Integratie mediakanalen

Integratie mediakanalen TalentLead biedt een gratis integratie met elk job board of ander mediakanaal op basis van RSS of XML. Emply is geschikt voor integraties met jobmarketing partijen zoals VonQ, Brockmeyer en Mimir.

  • Social Share:
Outlook-integratie Agenda

Outlook-integratie Agenda Emply biedt een naadloze integratie met Azure of Office365 voor wat betreft de agenda-integratie, waardoor afspraken en meetings die u in Emply maakt ook in uw Outlook-agenda komen. Tevens kunt u hier de beschikbaarheid van uw collega-interviewers checken en eenvoudig tijdsloten voor interviews maken op momenten dat alle collega’s beschikbaarheid hebben.

  • Social Share:
Mailen met @uworganisatie.nl

Mailen met @uworganisatie.nl Om te kunnen mailen met @uworganisatie.nl is het nodig om DKIM en SPF records toe te voegen aan de DNS van het domein@uworganisatie.nl. Doorgaans is dit een kleine aanpassing voor de IT-afdeling die het domein@uworganisatie.nl in beheer heeft.

  • Social Share: